Skärbräda med cm mått

Jag bakar oh lagar mat en heldel till olika tidningar och då skall man vara noggrann med med måtten. Jag blev så trött på att använda linjalen heltiden så jag tog fram denna skärbrädan.


Nu finns min skärbräda  i min butik som jag har tagit fram.
Skärbräda med cm mått på baksidan

Varför mått?

Många frågar mig helatiden varför mått? Jo jag skälv har glädje över att det blir jämn gräddnings tid på mina kakor men även på köttet som jag grillar. Sedan skall vi inte prata om hur snyggt blir det inte när man gör sin egna sushi och skall skära makirullar i jämna bitar.


Ett tipps jag brukar dela med mig är att köpa högrev skär önskad skivor, lägg skivor av Kivi på köttet och lägg i sedan i en påse i ca 30 minuter. Resultatet blir att köttet blir mörare och inte segt marinera och grilla sedan köttet. 😉 hoppas att det smakar.


#skärbrädor #köksredskap #blogg #recepte


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla