I höst kommer jag att besöka en del Butiker och Mässor för att signera min bok.

Här kan ni se mig i höst.


Mat Växjö 2019 där kommer jag att hålla föreläsning i Växjö Konserthus den 14 september kl. 11,30–12,30.

Ann-Charlotte presenterar olika landskap och de platser hon besöker på ett kärleksfullt och personligt sätt, i det här fallet Småland. Hon har en bred erfarenhet i yrket som författare /fotograf, och de vackra bilderna i böckerna På resa genom Sverige som lockar läsaren till utflykter. #matväxjö www.matsmaland.se@matvaxjo


Bokmässan i Göteborg

Jag kommer att närvara i Isaberg Förlags monter: 01:02 åter kommer vilka tider jag får.


Dillberg Butik i KalmarDillbergs butik kommer jag även att besöka för lite föreläsning då kommer även Måltorp att vara där för att presentera sig 8-oktober kl. 18,30


Konst & Design marknaden i Stenungsbaden Yacht Club 12–13 oktober

Jag kommer att närvara med mina böcker och skärbrädor.

1 visning0 kommentarer